Dagje bij de boer dag

Op 3 mei is het zover… voor de tweede keer doen we mee met dit evenement dat is opgezet door Beemster Kaasmakerij. Iedereen is welkom om een rondleiding op ons bedrijf te krijgen. Je kunt springen in de hooiberg of een lammetje knuffelen, een poes aaien of gewoon lekker naar het verhaal van de boer luisteren. Hij vertelt van alles over het bedrijf. Voor een 1 euro kan je een lekker broodje kaas kopen bij de kaasmeisjes Astrid en Patricia en je krijgt de koffie of limonade er gratis bij. Er zijn tasjes met kaas te koop voor een actieprijs. ¬†Maar…. bovenal, je kunt koeien tekenen en/of schilderen. In de stal staan meerdere schildersezels klaar om je schilderij op te plaatsen en het helemaal te maken zoals jij het wilt. Je kunt advies hiervoor krijgen door Wilma en tante Mien, zij zijn ervaren kunstenaars.

Cono springen in hooiberg (Small)

Cono twee jongetjes schilderen (Small)

Cono wol plakken (Small)