Kerstworkshop 2019

Dit jaar is er een uitgebreide keuze voor kerstworkshop.

Er zijn 6 projecten mogelijk.

Laag langwerpig stuk

Hoog stuk op vaas

Rond laag op schaal

Rond staand op frame

Kerst krans

Kerst guirlande (slinger)

De datums zijn

7 december in de middag 

9 december in de avond

10 december in de avond

11 december in de avond

12 december in de avond

14 december in de ochtend 

 

Ook dit jaar is op ons erf een verwarmde schuur omgetoverd tot creatieve ruimte waar iedereen welkom is om een mooie kerstkrans te maken.  Er zijn ballen, linten, verlichting, allerlei frutsels in alle kleuren waarmee je onbeperkt aan de slag kunt gaan.   Op het einde van de avond is er geen krans hetzelfde.  De een houdt hem ingetogen en naturel, de ander kan het niet glimmend genoeg. … erg leuk om te zien.